برنامه های اجرا شده در خوابگاه برادران

۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۶ | ۱۳:۲۸ کد : ۲۴۲ معاونت فرهنگی
مسابقه مچ اندازی: این برنامه با شرکت حدود ۴۰ نفر از دانشجویان طی ۴ مرحله و در ۴ شب برگزار شد و از این تعداد، ۵ نفر به عنوان برنده انتخاب شدند. ایستگاه صلواتی: به مناسبت تولد امام حسن عسگری، در محل خوابگاه برادران از دانشجویان خوابگاهی با شربت و شیرینی پذیرایی شد. مراسم وفات حضرت معصومه : به منظور عزاداری در وفات حضرت معصومه، مراسمی پس از نماز مغرب و عشاء برگزار شد. جلسه زیارت عاشورا: با تلاش و همکاری امور فرهنگی خوابگاه ها، هر هفته یکشنبه شب پس از نماز مغرب و عشاء زیارت عاشورا قرائت می گردد. پخش فیلم : هر هفته، سه شنبه شب ، یک فیلم سینمایی در خوابگاه برادران پخش می شود.

مسابقه مچ اندازی: این برنامه با شرکت حدود 40 نفر از دانشجویان طی 4 مرحله و در 4 شب برگزار شد و از این تعداد، 5 نفر به عنوان برنده انتخاب شدند.

پخش فیلم : هر هفته، سه شنبه شب ، یک فیلم سینمایی در خوابگاه برادران پخش می شود.