تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه کاشان به یخچال نو

۰۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۹ کد : ۲۳۹۴۷ اخبار دانشگاه

مدیر دانشجویی دانشگاه کاشان از تجهیز خوابگاه های دانشجویی این دانشگاه به 41 یخچال نو خبر داد.
دکتر مهرداد مرادی افزود: با توجه به گرمی هوا و امکان خرابی و فاسد شدن مواد غذایی، تعدادی از یخچال های فرسوده خوابگاه ها جمع آوری و تعداد 22 یخچال در اختیار اتاق‌های خوابگاه خواهران این دانشگاه قرار گرفت و مابقی آن نیز بین اتاق‌های دانشجویی دختران و پسران توزیع خواهد شد.
وی هزینه خریداری این یخچال ها را بیش از 5 میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: هزینه خرید و تجهیز این یخچال‌ها از محل اعتبارات سازمان دانشجویان و دانشگاه تامین شده است.
مدیر دانشجویی دانشگاه کاشان همچنین به نصب 9 کولر آبی و تعدادی آب سرد کن در خوابگاه‌های دانشجویی با حمایت خیرین اشاره و اظهار امیدواری کرد تا با حمایت هر چه بیشتر خیرین بتوان نیازها و کمبودهای دانشجویان خوابگاه ها را مرتفع کرد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشجویی خوابگاه دانشجویی دانشجویی دانشگاه دانشجویی دانشگاه کاشان دانشگاه دانشگاه کاشان یخچال خوابگاه تجهیز کاشان