یاد یار مهربان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۶ | ۱۸:۱۹ کد : ۲۳۹ معاونت فرهنگی
نمایشگاه بزرگداشت مرحوم دکتر حسین پور و سید رحیم شمس در تاریخ ۹/۲/۱۳۸۶ افتتاح شد. این نمایشگاه به مدت یک هفته، تا تاریخ ۱۳/۲/۱۳۸۶ برگزار می گردد. در این نمایشگاه، سرودها، اشعار و تقدیر نامه های دکتر حسین پور به همراه آثار منتشر شده آن مرحوم اعم از: پرنیان خیال، جریان های شعری معاصر فارسی، کاریکلماتور نویسی، یادگار نامه، مقالات عرفانی و ادبی و بررسی شخصیت مولانا در معرض دید بازدید کنندگان قرار می گیرد. ضمنا،عکس هایی از مرحوم سید رحیم شمس، دانشجوی زبان و ادبیات فارسی نیز در زمینه همکاری با تشکل های فرهنگی به چشم می خورد.

نمایشگاه بزرگداشت مرحوم دکتر حسین پور و سید رحیم شمس در تاریخ 9/2/1386 افتتاح شد. این نمایشگاه به مدت یک هفته، تا تاریخ 13/2/1386 برگزار می گردد. در این نمایشگاه، سرودها، اشعار و تقدیر نامه های دکتر حسین پور به همراه آثار منتشر شده آن مرحوم اعم از: پرنیان خیال، جریان های شعری معاصر فارسی، کاریکلماتور نویسی، یادگار نامه، مقالات عرفانی و ادبی و بررسی شخصیت مولانا در معرض دید بازدید کنندگان قرار می گیرد. ضمنا،  عکس هایی از مرحوم سید رحیم شمس، دانشجوی زبان و ادبیات فارسی نیز در زمینه همکاری با تشکل های فرهنگی به چشم می خورد.