با حضور معاون آموزشی وزارت علوم صورت گرفت؛

افتتاح و کلنگ زنی ۹ طرح آموزشی و پژوهشی و خدماتی در دانشگاه کاشان

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۲ کد : ۲۳۷۵۵ اخبار دانشگاه

۹ طرح آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشگاهی کاشان در آیینی با حضور دکتر  قاسم عمو عابدینی  معاون  وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  در دانشگاه کاشان  افتتاح و مورد بهره برداری و کلنگ زده شد.
 رئیس دانشگاه کاشان گفت: این طرحها شامل فیزیک سرای دانشگاه،
مرکز توانمندسازی اجتماعی، مرکز بین المللی سازی علوم انسانی، خانه سلامت، کلینیک حقوق، خانه خلاق علوم انسانی، آزمایشگاه روانشناسی، و آزمایشگاه حیوانات فیزیولوژی ورزشی است.

دکتر کتابی خاطر نشان کرد: جهت اجرای این  طرحها بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
 رئیس دانشگاه کاشان کلنگ احداث خوابگاه متاهلی دانشجویی را از دیگر طرح ها عنوان کرد و افزود: این خوابگاه  ۲۴ واحدی نیز با زیر بنای ۱۲۰۰ متر مربع ساخته می شود.
دکتر کتابی خاطر نشان کرد: این طرح نیز  با هزینه ۲۰ میلیاردی با مشارکت خیرین و اعتبارات دولتی دانشگاه  مهرماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه کاشان کاشان علوم طرح دکتر کتابی