همایش سراسری اخترشناسی در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۸:۳۶ کد : ۲۳۶۱ اخبار دانشگاه
کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان از برگزاری سومین همایش سراسری اخترشناسی "بیکران آسمان" در این دانشگاه خبر داد.

مهندس صفایی گفت: این همایش با هدف ترویج علم نجوم، به مناسبت روز جهانی نجوم دهم اردیبهشت توسط رصدخانه دانشگاه کاشان با همکاری انجمن علمی فیزیک این دانشگاه برگزار می شود.

وی، با بیان اینکه در این همایش کارشناسان نجوم در مورد موضوعات روز نجوم سخنرانی خواهند نمود افزود: انرژی تاریک، کاشان سرزمین آسمان، نگرشی نو به گرفتگی های نجومی و پیدایش و مرگ ستارگان و پیدایش دانشهای نوین از جمله محورهای این همایش است.

صفایی خاطر نشان کرد: علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با رصدخانه این دانشگاه هماهنگی نمایند.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان رصد خانه همایش اختر شناسی