کسب رتبه نخست دانشجویان دوومیدانی کار دانشگاه کاشان برای اولین بار در مسابقات منطقه ۶ کشور

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۶:۲۴ کد : ۲۳۴۶۲ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: تیم دانشجویان پسر این دانشگاه  در مسابقات دوومیدانی منطقه ۶  کشور، مقام نخست را کسب کرد.
محمد رمضانی افزود: در مسابقات دوومیدانی دانشجویان پسر که از تاریخ 16 لغایت 17 اسفند ماه به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد، تیم دوومیدانی دانشگاه کاشان مجوز حضور در شانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی قهرمانی دانشجویان سراسر کشور را دریافت کرد.
وی خاطر نشان کرد: این اولین بار است که دانشجویان دانشگاه با کسب 10 مدال طلا، 3 نقره و 1 برنز به مقام قهرمانی رسید.
مدیر تربیت بدنی افزود: رضا حبیب نژاد در رشته سه گام و  رشته پرش طول مقام اول، امیررضا ایرانپور هم در رشته پرتاب وزنه و  پرتاب دیسک مقام اول، صادق شریفیان در رشته 400متر و  رشته 400متر بامانع مقام اول  را بدست آوردند.
وی افزود: در این مسابقات همچنین  محمدامین جوهری مقام اول 800متر و مقام دوم 400متر، محمد جلالیان مقام اول رشته پرتاب نیزه، حمیدرضا عیالبارتراب  مقام دوم رشته پرتاب دیسک، مقام دوم رشته 100متر، مهدی پیردهقان مقام دوم رشته پرش ارتفاع و مقام سوم رشته 100متر کسب کردند. همچنین تیم پسران دانشگاه مقام اول رشته 4*100متر امدادی با ترکیب (مهدی پیردهقان-محمد امین جوهری-صادق شریفیان-حمیدرضا عیالبارتراب) را بدست آورد.
 رمضانی علوی خاطرنشان کرد: در پایان مسابقات تیم دانشگاه کاشان با مربیگری هادی کدخدایی برای اولین بار با کسب 12سهمیه مسابقات کشوری و کسب مقام اول تیمی به المپیاد ورزشی کشوری راه یافت.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان این موفقیت را به خانواده دانشگاه تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد: این تیم در المیپاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور نیز خوب بدرخشد.

کلید واژه ها: مقام مقام رشته رشته رشته پرتاب دانشگاه دانشگاه کاشان کسب تیم دانشجویان