بازدید رئیس دانشگاه کاشان از محل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد و دکترا ۱۴۰۳

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۹ کد : ۲۳۳۷۶ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان روز جمعه چهارم اسفند ماه  از روند برگزاری آزمون کارشناسی ارشد و دکترا ۱۴۰۳  بازید کردند.

نماینده تام‌الاختیار دانشگاه کاشان در آزمون‌های سازمان سنجش گفت:  آزمون کارشناسی ارشد و دکتری سال 1403 هم‌زمان با بقیه حوزه‌های امتحانی سراسر کشور با رقابت سه هزار و  ۹۸۹ داوطلب در حوزه امتحانی  دانشگاه کاشان برگزار شد.
دکتر مصطفی زاهدی فر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه افزود: داوطلبان کارشناسی ارشد در دو نوبت صبح و بعد از ظهر جمعه و داوطلبان دکتری در نوبت جمعه عصر ۴ اسفند ماه با یکدیگر به رقابت  پرداختند.
وی تعداد کل داوطلبان کارشناسی ارشد را 3142 نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد 1632 نفر زن و 1510 نفر مرد بودند که با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وی خاطرنشان کرد: آزمون دکترا نیز  با رقابت 847 داوطلب  345 نفر زن و 847 نفر مرد برگزار شد.

کلید واژه ها: نفر ارشد کارشناسی ارشد رقابت دانشگاه دانشگاه کاشان آزمون کارشناسی