جام قهرمانی مسابقات والیبال دانشجویان پسر منطقه ۶ ورزش کشور از آن دانشگاه کاشان شد

۲۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۳۳۴۲ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: تیم دانشجویان پسر دانشگاه کاشان در مسابقات والیبال منطقه 6 ورزش کشور مقام نخست را کسب کرد.
محمد رمضانی علوی با بیان اینکه مسابقات والیبال دانشجویان پسر از تاریخ 24 لغایت 27 بهمن ماه به میزبانی دانشگاه برگزار شد، افزود: با این موفقیت تیم والیبال دانشگاه کاشان مجوز حضور در شانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی قهرمانی دانشجویان سراسر کشور را دریافت کرد.
وی خاطر نشان کرد: تیم های دانشگاه صنعتی اصفهان و تیم دانشگاه اردکان به ترتیب مقام های دوم و سوم را کسب کردند.
رمضانی علوی این موفقیت را به خانواده دانشگاه تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که این تیم در المیپاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور نیز بدرخشد.
مدیر تربیت بدنی خاطرنشان کرد: در بخش دختران و از تاریخ   12 لغایت 18 اسفندماه ، دانشگاه کاشان میزبان مسابقات والیبال دختران خواهد بود.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه کاشان تیم کاشان دانشجویان والیبال مسابقات والیبال مسابقات