مسابقه کتابخوانی

۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۶ | ۱۳:۲۶ کد : ۲۳۳ معاونت فرهنگی
امور فرهنگی خوابگاه ها با همکاری سازمان تبلیغات، مسابقه کتابخوانی کتاب شرح مطهر در احادیث نبوی را برگزار می نماید. دانشجویان برای ثبت نام و دریافت کتاب مذکور می توانند تا پایان اردیهشت ماه به دفتر کارشناس فرهنگی دانشکده مهندسی مراجعه نمایند. به برندگان این مسابقه، سفر کربلا برای ۳ نفر اول،سفر مشهد برای ۱۰ نفر بعدی به همراه جوایز نفیس دیگر تعلق می گیرد.

امور فرهنگی خوابگاه ها با همکاری سازمان تبلیغات، مسابقه کتابخوانی کتاب شرح مطهر در احادیث نبوی را برگزار می نماید. دانشجویان برای ثبت نام و دریافت کتاب مذکور می توانند تا پایان اردیهشت ماه به دفتر کارشناس فرهنگی دانشکده مهندسی مراجعه نمایند. به برندگان این مسابقه، سفر کربلا برای 3 نفر اول،سفر مشهد برای 10 نفر بعدی به همراه جوایز نفیس دیگر تعلق می گیرد.