اعزام ۲۰۰ دانشجوی دانشگاه کاشان به مشهد مقدس

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۴ کد : ۲۳۲۸۸ اخبار دانشگاه

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: 200 دانشجوی این دانشگاه در قالب دو کاروان دانشجویی دختر و پسر به وسیله پنج دستگاه اتوبوس به مشهد مقدس اعزام شدند.

علیرضا پوران افزود: 80 دانشجوی پسر با دو دستگاه اتوبوس از هفتم تا یازدهم بهمن ماه و 120 دانشجوی دختر با سه دستگاه اتوبوس از دهم تا پانزدهم بهمن ماه به پابوسی آستان امام رئوف نائل شدند.

وی خاطر نشان کرد: دانشجویان در این اردوی زیارتی که به همت هیئت دانشجویی فاطمیون و همکاری مدیریت فرهنگی دانشگاه کاشان برگزار شد ضمن زیارت بارگاه ملکوتی ثامن الحجج (سلام الله علیه) در برنامه‌های متنوع فرهنگی، مذهبی و تفریحی مانند حرم گشت، برنامه‌های دارالهدایه، جلسات پرسش و پاسخ، نشست های فرهنگی و... بهره بردند. همچنین دانشجویان یک وعده صبحانه مهمان غذای خوری حضرت شدند.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان تقویت روحیه اعتقادی، دینی و مذهبی و ایجاد روحیه نشاط و شادابی را از اهداف این  اردوی زیارتی عنوان و اظهار امیدواری کرد: تا با برگزاری این برنامه‌های فرهنگی، حس امید، امیدآفرینی و انگیزه‌آفرینی در سطح دانشجویان، تقویت و گسترش یابد.

کلید واژه ها: فرهنگی فرهنگی دانشگاه فرهنگی دانشگاه کاشان دانشگاه دانشگاه کاشان دستگاه دستگاه اتوبوس کاشان دانشجوی دانشجویان