کسب عنوان اولی شناگر تیم دانشگاه کاشان در مسابقات قهرمانی شنای دختران منطقه ۶ وزارت علوم

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۱ کد : ۲۳۲۸۲ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: شناگر تیم دانشگاه کاشان در مسابقات قهرمانی شنای دختران منطقه ۶ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انتخابی ۱۶ المپیاد ورزشی دانشجویان به مقام اول رسید.
محمد رمضانی افزود: دانشگاه کاشان در بخش ۱۰۰ متر کرال پشت، اول و صاحب نشان طلای مسابقات گردید.
مدیر تربیت بدنی خاطرنشان کرد: مسابقات شنای دختران به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد که از دانشگاه کاشان در این مسابقات دو ورزشکار حضور داشته اند.
وی افزود:  خانم آنی مگردیچیان در ۱۰۰ متر کرال پشت مقام اول، ۵۰ متر کرال پشت مقام دوم و ۵۰ متر قورباغه مقام سوم را کسب کرد و به شانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور راه یافت.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه کاشان کاشان مسابقات متر متر کرال متر کرال پشت مقام پشت کرال پشت