کسب عنوان قهرمانی دانشگاه کاشان در مسابقات قهرمانی تکواندو منطقه ۶ وزارت علوم، انتخابی ۱۶ المپیاد ورزشی دانشجویان

۱۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۱:۵۹ کد : ۲۳۲۶۰ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه کاشان در مسابقات قهرمانی تکواندو منطقه ۶ وزارت علوم تحقیقات و فناوری، عنوان قهرمانی راکسب کرد.
محمد رمضانی افزود: در بخش مبارزه محمد متین صورآبادی و مهدی عبدالهی موفق به کسب مدال طلا؛ محمدحسین راد، مجتبی عربیان و محمد فواد ترسلی موفق به کسب مدال نقره و بهنام مدیحیان، محمدسروش آرچین و حسین مصباحی صاحب نشان برنز مسابقات شدند.
وی خاطر نشان کرد: تیم دانشگاه کاشان با مربیگری استاد عبداله رضائی مفرد؛ و دستیاری هومن رحیمی در مجموع تیمی قهرمان این دوره از مسابقات نیز گردید. پس از دانشگاه کاشان؛ دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه علمی کاربردی اصفهان به ترتیب صاحب عناوین دوم و سوم تیمی شدند.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از میزبانی چندین رشته ورزشی در دانشگاه خبر داد و هدف از میزبانی این مسابقات را حمایت از ورزش قهرمانی؛ آماده سازی و تمرین برای برگزاری رویدادهای بزرگتر در دانشگاه کاشان اعلام و اظهار امیدواری کرد: تا در آینده دانشگاه کاشان میزبان رویدادهای بزرگی نظیر المپیاد ورزشی دانشجویان کشور باشد.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه کاشان کاشان مسابقات قهرمانی محمد مدیر