همزمان با هفته پژوهش و فناوری انجام شد؛

راه‌اندازی سامانه علم سنجی اعضای هیئت علمی دانشگاه کاشان

۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۶:۲۲ کد : ۲۳۰۸۱ اخبار دانشگاه
راه‌اندازی سامانه علم سنجی اعضای هیئت علمی دانشگاه کاشان

مدیر کتابخانه مرکزی تامین منابع علمی و انتشارات دانشگاه کاشان از راه‌اندازی سامانه علم سنجی اعضای هیئت دانشگاه کاشان خبر داد.

دکتر حسن احمدی زاده با اشاره به اینکه یکی از رایج ترین روش‌های ارزیابی و سنجش بروندادهای علمی اعضای هیئت علمی، ابزارهای تحت وب موجود در عرصه علم سنجی است، افزود: دانشگاه کاشان همزمان با هفته پژوهش و فناوری، با هدف زمینه سازی مناسب جهت معرفی فعالیت‌های پژوهشی اعضای هیئت علمی خود در سطوح داخلی و بین‌المللی، سامانه علم‌سنجی اعضای هیئت را راه اندازی کرد.

به گفته وی، سامانه علم سنجی دانشگاه با هدف مشاهده پذیر نمودن و رهگیری مقالات منتشر شده اعضای هیئت علمی در نمایه‌های معتبر استنادی نظیر:
Thomson Reuters, Scopus, Google Scholar  در مسیر توسعه علمی_پژوهشی دانشگاه راه اندازی شده است.

همچنین در این سامانه، امکان رصد اطلاعات مربوط به کتب، پایان نامه ها و طرح های پژوهشی اعضای هیئت علمی نیز فراهم شده است.

دکتر احمدی زاده افزود: معاونت پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان با بهره گیری از گزارش های موردی، موضوعی یا تجمیعی قادر خواهد بود ضمن رصد مستمر تمامی فعالیت های پژوهشی بین المللی اساتید، امکانات آن را در اختیار سایر مراجع تصمیم گیرنده داخل دانشگاه نظیر کمیته ترفیعات، هیأت ممیزه، کمیته انتخاب اساتید برگزیده و نظایر آن قرار دهد. آدرس سامانه علم سنجی اعضای هیئت علمی دانشگاه کاشان: http://scimet.kashanu.ac.ir/

کلید واژه ها: علمی هیئت علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه دانشگاه کاشان اعضای سنجی اعضای علم سنجی اعضای سامانه علم سنجی اعضای اعضای هیئت