انتخاب دکتر صفایی به عنوان پژوهشگر برگزیده استان اصفهان

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۲ کد : ۲۳۰۶۶ اخبار دانشگاه

دکتر جواد صفایی قمی عضو هیات علمی گروه شیمی آلی دانشگاه کاشان به عنوان پژوهشگر برتر استان اصفهان در حوزه علوم پایه معرفی و از وی با حضور استاندار اصفهان  تجلیل شد.
این مراسم که روز سه شنبه 5 دی ماه 1402 در دانشگاه اصفهان برگزار شد،۳۳ نفر از پژوهشگران و فناوران برتر استان اصفهان مورد تقدیر قرار گرفتند.
چاپ بیش از 90 مقاله بین المللی، 2 پتنت بین المللی با عناوین تهیه داروی لوومتادون (داروی ترک اعتیاد) تهیه حلال مورد نیاز شیرین کردن میعانات گازی  نمونه ای از افتخارات این پژوهشگر برگزیده استانی در 5سال گذشته تاکنون است.
تالیف ۲ جلد کتاب شیمی آلی پیشرفته  و 2 طرح پژوهشی از دیگر افتخارات دکتر صفایی است.
دکتر صفایی همچنین در سال های 1390 و 1392 به عنوان پژوهشگر برگزیده استان اصفهان معرفی شده است.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: اصفهان استان اصفهان دکتر پژوهشگر صفایی استان تهیه پژوهشگر برگزیده اصفهان