نخستین حضور دانشگاه کاشان در نظام رتبه‌‌بندی معتبر بین‌المللی QS- ۲۰۲۴

۲۳ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۳ کد : ۲۲۷۴۳ اخبار دانشگاه
نخستین حضور دانشگاه کاشان در نظام رتبه‌‌بندی معتبر بین‌المللی QS- ۲۰۲۴

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: در تازه‌ترین نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های برتر آسیایی نظام رتبه‌بندی معتبر کیو اس ( QS)، دانشگاه کاشان موفق شده بالاتر از دانشگاه‌هایی چون دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه اصفهان، رتبه 300-291 در بین دانشگاه‌های آسیایی و رتبه 67 را در بین دانشگاه‌های آسیای جنوبی و جنوب غربی کسب نماید.
دکتر مهدی شبانی افزود: این نخستین حضور دانشگاه کاشان در نظام رتبه بندی QS به عنوان یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه‌بندی دانشگاههای جهان است.
وی با اشاره به اینکه نظام رتبه‌بندی کیو اس، داده های مورد نظر خود را از پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس و پرسشنامه خوداظهاری دانشگاه‌ها کسب می‌کند، یادآور شد: بررسی شهرت علمی، ارزیابی کارفرمایان، نسبت اعضای هیئت علمی به دانشجو، میزان همکاری بین‌المللی، نسبت استناد به مقاله، نسبت مقاله به ازای اعضای هیئت علمی، تعداد اساتید و دانشجویان بین المللی و تعداد فرصت مطالعاتی داخلی و خارجی دانشجویان از شاخص‌های مورد استفاده در این نظام رتبه‌بندی است.
دکتر شبانی با تبریک به جامعه علمی پرتلاش دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد:  دانشگاه کاشان در این رتبه‌بندی در میان دانشگاه‌های جامع، حائز رتبه ششم و در شاخص "نسبت استناد به مقاله"، با کسب امتیاز 88.3، رتبه اول را در میان دانشگاه‌های جامع و رتبه دوم را در میان دانشگاه های کل کشور بدست آورده است.

کلید واژه ها: دانشگاه رتبه میان دانشگاه میان دانشگاه دانشگاه کاشان رتبه نظام رتبه رتبه میان علمی کاشان نظام