انتخاب مجدد دانشگاه کاشان بعنوان حوزه برگزار کننده آزمون زبان MSRT

۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۷ کد : ۲۲۶۶۱ اخبار دانشگاه
انتخاب مجدد دانشگاه کاشان بعنوان حوزه برگزار کننده آزمون زبان MSRT

با توجه به پیگیری‌های بعمل آمده توسط معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از سازمان امور دانشجویان، دانشگاه کاشان مجدداً بعنوان حوزه برگزار کننده آزمون زبان MSRT انتخاب گردید.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان افزود: دانشجویان متقاضی میتوانند برای نوبت آزمون که بیست و چهارم آذرماه، برگزار می شود این دانشگاه را بعنوان حوزه امتحانی خود انتخاب کنند.

دکتر مصطفی زاهدی فر با بیان اینکه آزمون زبان انگلیسی MSRT جامع ترین آزمونی زبانی است که در ایران توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات برگزار می شود، افزود: این آزمون حدودا ۱۰ بار در سال و در اکثر شهر‌های بزرگ ایران برگزار می‌شود که آخرین دوره برگزاری آن در دانشگاه کاشان مهر ماه ۱۴۰۱ بوده است.

اعتبار نمره آزمون MSRT دو سال است  و دانشجویان دکتری می توانند با کسب مدرک MSRT اجازه شرکت در آزمون جامع دکتری را به دست آورند.

کلید واژه ها: آزمون دانشگاه دانشگاه کاشان msrt کاشان برگزار دانشجویان