دکتر مزدیان فرد عضو هیات علمی دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان دار فانی را وداع گفت

۰۵ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۷ کد : ۲۲۶۱۵ اخبار دانشگاه

انا لله و انا الیه راجعون

دکتر محمدرضا مزدیان‌فرد، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان شامگاه پنج‌شنبه ۴ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در کوهستان اطراف سمنان در حین اقامت شبانه در کوهگشت دار فانی را وداع گفت. دکتر محمدرضا مزدیان‌فرد متولد سال ۱۳۴۲ بود. وی پس از اخذ دیپلم در رشته ریاضی در سال ۱۳۶۹ در رشته مهندسی شیمی دانشگاه بیرمنگهام انگلستان فارغ التحصیل شد. سپس کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنعتی (۱۳۷۱) و دکتری (۱۳۸۱) را در رشته مهندسی مکانیک مواد-فرایند ترکیبی در همین دانشگاه با موفقیت پشت سر گذراند.
وی با مرتبه دانشیاری در دانشکده مهندسی و گروه مهندسی شیمی در دانشگاه کاشان فعالیت داشت و مناصبی همچون:
مشاور ریاست دانشگاه کاشان در امور بین الملل(۹۵-۹۶)، مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه کاشان(۹۳-۹۵)، عضو کارگروه بررسی توانایی علمی در گروه های آموزشی مهندسی شیمی و مهندسی صنایع( ۸۷-۸۹)، مدیر گروه مهندسی شیمی(۸۶-۹۰)، مسئول راه اندازی مجله علمی-پژوهشی انرژی دانشگاه کاشان را در کارنامه کاری خود داشت. دکتر مزدیان‌فرد همچنین با عضویت در شوراها و کمیته‌های مختلف همچون:
عضو کارگروه بررسی توانایی علمی در کارگروه های مهندسی شیمی، مهندسی صنایع و مهندسی مواد(۸۹ تاکنون)، عضو کارگروه بررسی توانایی علمی در کارگروه مدیریت(۹۰تا ۹۶) فعالیت‌های تخصصی متنوعی را به انجام رساند. دکتر مزدیان‌فرد علاوه بر نشر مقالاتی در مجلات معتبر داخلی چندین مقاله نیز در نشریات خارجی منتشر نموده و خدمات و تعهّد ایشان در دوران کرونا در تولید محلول ضدعفونی کننده چندمنظوره سطح بالا و ارگانیک قابل تقدیر است.

روابط عمومی دانشگاه کاشان، فقدان این استاد فرهیخته، صادق و با اخلاق را به دانشگاهیان دانشگاه کاشان تسلیت می گوید.

کلید واژه ها: مهندسی رشته مهندسی مهندسی شیمی دانشگاه دانشگاه کاشان کاشان علمی توانایی علمی بررسی توانایی علمی کارگروه بررسی توانایی علمی