به مناسبت روز جهانی کودک برگزار شد؛

ویژه برنامه شادکنک برای فرزندان کارکنان دانشگاه کاشان

۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۰ کد : ۲۲۵۵۱ اخبار دانشگاه

مدیریت ارتباطات فرهنگی به مناسبت روز جهانی کودک، ویژه برنامه شادکنک را برای فرزندان کارکنان دانشگاه کاشان برگزار کرد.

مدیریت ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: ویژه برنامه «شادکنک» با حضور پرشور فرزندان کارکنان دانشگاه، در زورخانه خلاق ایران (زورخانه شهید سعید طوقانی) برگزار شد.

دکتر زهرا سادات طاهری هدف از اجرای این برنامه را خلق فضایی متفاوت از زندگی روزمره برای کودکان پرسنل دانشگاه کاشان ذکر کرد و افزود: سعی شد در این ویژه برنامه در کنار تجربه شادی و نشاط همزمان با فرهنگ و آداب رسوم ایرانی _ اسلامی که با فضای زورخانه تداعی می‌شود آشنا شوند.

همچنین در کنار جنگ شادمانه و مسابقه و شعرخوانی گروهی، کودکان از طریق برنامه نقالی با پهلوان سعید طوقانی و زندگی و رشادت های این نوجوان آشنا شدند و در آخر جهت ادای احترام بر مزار این شهید بزرگوار و برادر شهیدشان حاضر شدند.

این مراسم با اهدای هدایایی به این کودکان عزیز پایان یافت.

کلید واژه ها: برنامه ویژه برنامه دانشگاه دانشگاه کاشان کاشان کودکان ویژه زورخانه