بازدید رئیس دانشگاه کاشان از روند ثبت نام دانشجویان پذیرفته شده کارشناسی دانشگاه کاشان

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۷ کد : ۲۲۵۲۶ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان به همراه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه امروز چهارشنبه 17 مهرماه از روند ثبت نام حضوری دانشجویان ورودی جدید دوره کارشناسی دانشگاه کاشان بازید کردند.

دکتر عباس کتابی از مجموعه کارکنان دانشگاه در برقراری نظم و امنیت در روند ثبت نام و برخورد خوب با دانشجویان وخانواده های آنها قدردانی کرد و گفت: دانشجویان به مانند فرزندان ما و سرمایه اصلی دانشگاه هستند که امید است تا با برنامه‌ریزی و مدیریت درست بتوانیم در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و مهارتی، دانشجویان بسیار خوبی را تحویل جامعه دهیم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان نیز از پذیرفته شدن حدود یک هزار و 33 دانشجو دوره کارشناسی در این دانشگاه خبر داد و گفت: این دانشجویان در دوره های مختلف روزانه، شبانه و مجازی دانشگاه پذیرفته شده اند.

دکتر مصطفی زاهدی‌فر خاطر نشان کرد: حدود 485 دانشجو در سامانه، ثبت‌نام خود را قطعی کرده اند و ثبت‌نام بقیه دانشجویان هم در حال انجام است.

ثبت نام حضوری دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه کاشان تا  ساعت 17 روز پنجشنبه 20 مهرماه ادامه دارد.

کلید واژه ها: دانشگاه کارشناسی دانشگاه دوره کارشناسی دانشگاه دانشگاه کاشان دانشجویان ثبت کاشان دوره دوره کارشناسی کارشناسی