پذیرش ۷۷۴ دانشجوی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه کاشان

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۲ کد : ۲۲۴۴۶ اخبار دانشگاه

مدیر آموزشی دانشگاه کاشان از پذیرش 774 دانشجو در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا در این دانشگاه خبر داد.
دکتر کیوان شریف مرادی افزود: 155 دانشجو برای دوره دکترای این دانشگاه  و 619 دانشجو نیز برای دوره کارشناسی ارشد این دانشگاه پذیرش شده اند و ثبت نام حضوری آنها ادامه دارد.
مدیر آموزش دانشگاه کاشان افزود: از مجموع دانشجویان ثبت نام شده مقطع دکترا 121 دانشجو برای دوره روزانه و 23 دانشجو هم برای دوره شبانه پذیرفته شده اند و برای مقطع کارشناسی ارشد نیز 402 دانشجو برای روزانه و 86 دانشجوی  شبانه و 43 دانشجو به صورت مجازی و 10 دانشجو نیز در پردیس دانشگاهی دانشگاه پذیرفته شده اند.
در دانشگاه کاشان بیش از ۹ هزار دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند و تعداد کل رشته های دایر دانشگاه کاشان 216 رشته گرایش  شامل 53 رشته کارشناسی، 116 رشته کارشناسی ارشد و 47  رشته در مقطع دکتری می‌باشد.

کلید واژه ها: دانشجو دانشجو دوره دانشگاه دانشگاه کاشان کارشناسی کارشناسی ارشد رشته دوره ارشد