برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری زائر امام حسین(ع) شادروان شهید محسن راستین

۱۳ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۰:۳۱ کد : ۲۲۳۳۵ اخبار دانشگاه

آئین استقبال و وداع زائر حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام زنده یاد محسن راستین امروز دوشنبه 13 شهریور 1402 با حضور و استقبال گسترده و پرشور دانشگاهیان، جمعی از مسئولان و مردم ولایتمدار کاشان و منطقه راوند و خانواده‌های داغدار ایشان در دانشگاه کاشان برگزار شد.

در این مراسم  کارکنان دانشگاه اساتید، کارمندان و دانشجویان  و مردم  پیکر مطهر این شهید راه کربلا را از  پردیس شهدای گمنام دانشگاه کاشان به طرف مسجد الزهرا(س) و امامزاده ولی‌ابن‌موسی‌الکاظم (علیه‌السلام) راوند تشییع و بدرقه کردند .

پس از برگزاری نماز به امامت امام جمعه راوند و مدیحه سرایی و مرثیه سرایی مداحان اهل بیت (ع) در سوگ این شهید ابا عبدالله الحسین علیه السلام ، پیکر مطهر شهید محسن راستین در صحن امامزاده ولی ابن موسی کاظم علیه السلام  به خاک سپرده شد.
محسن راستین متولد 10 بهمن 1372 کارمند روابط عمومی دانشگاه کاشان  در روز جمعه 10 شهریور ماه در مراسم سفر پیاده روی اربعین  در اثر سانحه تصادف در کربلا جان به جان آفرین تسلیم کرد.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه کاشان کاشان علیه علیه السلام السلام شهید محسن