پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت درگذشت زائر امام حسین (علیه‌السلام) مرحوم حجت الاسلام و المسلمین حمزه عباسی

۱۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۷:۴۳ کد : ۲۲۳۲۸ اخبار دانشگاه

وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

خبر رحلت شهادت گونه زائر امام حسین (علیه‌السلام) روحانی بزرگوار «حجةالاسلام ‌و المسلمین جناب آقای حمزه عباسی» موجب تأسف و تأثر فراوان شد. وی در طول عمر ارزشمندش با عشق و ارادت خالصانه اش به ائمه اطهار و با بهره مندی از روحیه انقلابی، در راه خدمت به فرهنگ و معارف اهل‌بیت (علیهم‌السلام) و  اهداف و آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی ایران به ویژه میدان جهاد و تبیین  از هیچ کوششی فروگذار نکرد و در انتهای با شور و عشق حسینی که در سر داشت در طریق سی‍ّد و سالارش حضرت اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام) به معبود خویش پیوست. مرحوم حجةالاسلام عباسی از تعامل سازنده و موثر با دانشگاه کاشان برخوردار بود و یاد و خاطره‌ی پرهیزگاری، ولایی مداری، خستگی‌ناپذیری و مردم‌داری ایشان در ذهن ما ماندگار است. اینجانب به نمایندگی از خانواده دانشگاه کاشان درگذشت این روحانی مجاهد و مردمی را به محضر امام جمعه محترم راوند، خانواده محترم ایشان و مردم شریف خطه راوند تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم  مغفرت و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت می‌نمایم. امید که روح ایشان در حریم امن الهی و حضرت سید الشهدا آرام گیرد.

دکتر عباس کتابی
رئیس دانشگاه کاشان