کسب رتبه الف دو نشریه علمی دانشگاه کاشان

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۵ کد : ۲۲۲۹۷ اخبار دانشگاه
کسب رتبه الف دو نشریه علمی دانشگاه کاشان

مدیر کتابخانه مرکزی، تأمین منابع علمی و انتشارات دانشگاه کاشان از کسب رتبه الف دو نشریه علمی پژوهشی این دانشگاه در ارزیابی سال 1402 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد.
دکتر حسن احمدی زاده افزود: نشریه "مهندسی اکوسیستم بیابان" در رتبه بندی جدید وزارت علوم، رتبه الف و همچنین نشریه "حدیث پژوهی" برای سومین سال متوالی، رتبه الف را کسب کرده است.
مجله مهندسی اکوسیستم بیابان به منظور کمک به ارتقاء سطح پژوهش و نهادینه کردن آن در راستای منابع طبیعی تجدید پذیر جهت ایجاد بستر مناسب  از سال 1391 به سردبیری دکتر ابوالفضل رنجبر فردوئی به صورت فصلنامه منتشر می شود.
نشریه حدیث پژوهی نیز به منظور گسترش وتعمیق مطالعات حدیثی و پژوهش های مرتبط با سنت اسلامی  منتشر می شود که دکتر سید رضا مؤدب سردبیری این نشریه علمی پژوهشی را بر عهده دارند.

کلید واژه ها: نشریه رتبه رتبه الف علمی سال دکتر الف دانشگاه کاشان نشریه مهندسی اکوسیستم بیابان نشریه حدیث پژوهی