پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت روز کارمند

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۲ کد : ۲۲۲۹۶ اخبار دانشگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

چهارم شهریورماه، روز کارمند، هرساله یادآور تلاش بی‌دریغ یاوران علمیست که همواره هدف والای تعالی دانشگاه و خدمت به همکاران و همنوعان خود را در ذهن دارند. دانشگاه کاشان بخش بزرگی از دستاوردهای خویش را مرهون دلسوزی‌ها و کوشش کارمندان پرتوان و فداکاری است که به عنوان عضوی اثرگذار در خانواده بزرگ این زیست‌بوم خردورزی و خردپروری از هیچ تلاشی برای اعتلای نام این دانشگاه دریغ نداشته‌اند.

اینجانب با گرامیداشت هفته دولت و بزرگداشت مقام شهیدان، رجایی و باهنر، این مناسبت های فرخنده را به عموم کارکنان دولت و همچنین به فرد فرد یاوران علمی خانواده بزرگ دانشگاه کاشان که در جایگاه ارزشمند «کارمند»، زمینه‌ساز تحقق آرمان‌ها و دستاوردهای دانشگاه کاشان هستند تبریک و تهنیت عرض می کنم. با امید اینکه بتوانیم با تأسی از این دو الگوی خدمتگزار و رهنمودهای مقام معظم رهبری مدظله العالی با تدابیر و اندیشه های خردمندانه، افق تازه ای از توسعه را طراحی و از همه ظرفیت‌ها برای حمایت از عموم کارکنان و یاوران علمی در چارچوب قوانین و مقررات بهره برداری کنیم تا ضمن افزایش انگیزه های این عزیزان، مسیر خدمت به مردم تسهیل شود و گام‌های عملی در این حوزه برداشته شود.

دکتر عباس کتابی

رئیس دانشگاه کاشان