۲۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۱ کد : ۲۲۲۷۰ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: تیم فوتسال دانشجویان شاهد و ایثار دانشگاه کاشان نایب قهرمان چهارمین المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر شد.

محمد رمضانی علوی افزود: چهارمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر از تاریخ 19 تا 27 مرداد ماه به میزبانی دانشگاه بوعلی همدان برگزارشد که تیم فوتسال دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر دانشگاه  کاشان پس از انجام 5 بازی به فینال مسابقات راه پیدا کرد و به مقام دوم مسابقات رسید.

وی اظهار کرد: این دوره از مسابقات با شرکت 16 تیم از دانشگاه ها و موسسات آموزشی کشور برگزار گردید که دانشجویان پس از برگزاری مسابقات مناطق 10 گانه به المپیاد راه پیدا نموده اند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان افزود: تیم فوتسال دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر در مسابقه انتخابی منطقه 6 ورزش کشور، با غلبه بر تیم دانشگاه اصفهان به این المپیاد راه یافته بود.

وی با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید اولین المپیاد ورزشی دانشجویان بین الملل به میزبانی مازندران را پیش رو خواهیم داشت، گفت: همچنین تمرینات تیم های ورزشی در 28 رشته در دو بخش دختران و پسران جهت کسب سهمیه المپیاد قهرمانی دانشجویان سراسر کشور از مهر ماه آغاز خواهد شد و مقدمات تمرینات تیم های اعزامی از فروردین ماه امسال آغاز شده است.

کلید واژه ها: دانشجویان فوتسال دانشجویان تیم فوتسال دانشجویان ورزشی دانشجویان المپیاد ورزشی دانشجویان دانشجویان شاهد دانشگاه دانشگاه کاشان تیم تیم فوتسال