همایش استعدادیابی شغلی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۹:۴۵ کد : ۲۲۲۱۸ اخبار دانشگاه

همایش استعدادیابی شغلی روز چهارشنبه  ۱۱ مردادماه در تالار شهید فخری زاده مرکز نوآوری و تجاری سازی پارک علم و فناوری در قالب پردیس خرم دانشگاه کاشان برگزار شد.

دکتر فرجی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان اهداف این همایش را آگاهی بخشی به دانش اموزان کنکوری و خانواده هایشان برای تصمیم گیری بهتر در انتخاب رشته تحصیلی بر اساس شناخت بیشتر از خود، استعدادها و علایقشان، ۲. آشنایی با زیرساختها و توانمندیهای دانشگاه کاشان، ۳. معرفی مرکز مشاوره پردیس خرم برای ثبت نام دانش اموزان در دوره های اموزشی مهارتی آن در  سه فصل مهارتهای زندگی، مهارتهای کارآفرینی و آموزش مهارتهای کسب و کار در شرکتهای دانش بنیان و فناور پارک  برای امکان اشتغال همزمان با تحصیل ذکر کرد.
 این همایش با همکاری شرکت راهینو از شرکتهای متخصص طراحی مسیر شغلی مستقر در مرکز رشد دانشگاه کاشان برگزار شد و  دکتر فرجی و مهندس فروغیان رییس  و معاون پارک و مهندسین محمودزاده و اسماعیلی از این شرکت، تمایز انتخاب مسیرهای شغلی را در گذشته و حال و آینده برای دانش اموزان و خانواده هابشان تشریح کردند.

کلید واژه ها: دانش دانش اموزان کاشان دانشگاه کاشان دانشگاه پارک همایش مرکز