کسب مدال نقره دانشجوی دانشگاه کاشان در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور

۰۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۵ کد : ۲۲۱۹۸ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان گفت: دانشجوی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان موفق شد در ۴۵ امین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور که از ۲۷ تا ۳۰ تیرماه ۱۴۰۲ در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد، مدال نقره را از آنِ خود کند.

دکتر روح الله جهانی پور افزود: محمدمعین یوسفیان که سال گذشته در مسابقات ریاضی دانشجویی کشوری مدال برنز گرفته بود، امسال موفق شد مدال نقره را کسب کند.

وی با بیان اینکه آقای یوسفیان بلافاصله بعد از پایان مسابقات ریاضی دانشجویی، در المپیاد علمی دانشجویی کشور شرکت کرده است، خاطر نشان کرد: این دانشجوی دانشگاه کاشان طی چند روز آینده برای شرکت در مسابقات ریاضی دانشجویی بین‌المللی، عازم بلغارستان خواهد شد.

دکتر جهانی پور در پایان این موفقیت بزرگ را به آقای یوسفیان و همکاران محترم دانشکده علوم ریاضی تبریک و از زحمات سرپرست تیم جناب آقای دکتر پیرهادی تشکر کرد.

کلید واژه ها: مسابقات ریاضی کشور دانشگاه کاشان ریاضی مسابقات ریاضی علوم ریاضی دانشکده علوم ریاضی ریاضی دانشجویی دانشجویی مسابقات ریاضی دانشجویی علوم دانشکده علوم دانشگاه