مرمت و بازسازی مجموعه آبی آینه دانشگاه کاشان با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد ریال

۰۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۶ کد : ۲۲۱۹۷ اخبار دانشگاه

مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه کاشان از صرف هشت میلیارد ریال برای بازسازی و بهسازی مجموعه آبی آینه این دانشگاه خبر داد.
زهرا جمشیدزاده گفت: این اقدام با هدف بهینه‌سازی فضا و مصرف انرژی این مجموعه انجام شده است.
وی، تخریب و جمع‌آوری پنجره‌های آهنی قدیمی و ساخت و نصب در و پنجره‌های یو پی وی سی، جابجایی ورودی و سالن پذیرش استخر، ساخت راه پله و کف‌فرش سرامیک کف به متراژ  ۱۰۰ مترمربع و سقف کاذب به متراژ ۱۰۰ متر مربع، بندکشی کاسه استخر و کاسه جکوزی و حوضچه آب سرد را از جمله افدام‌های انجام شده برای بازسازی این طرح بیان کرد.
مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه یادآور شد: نقاشی ستون‌ها و نرده‌ها و سقف‌های جکوزی و سونای بخار و ترمیم سایر وجوه، تعویض شیشه.های سقف نورگیر راهرو جانبی پاسیوهای شمالی استخر از جنس سکوریت، تخریب دیواره‌های جنب جکوزی و ایجاد درگاه ورودی و کاشی‌کاری قسمت ورودی استخر و دیواره‌های جانبی آن از  دیگر اقدام‌های انجام شده برای بهینه‌سازی مجموعه آبی آینه دانشگاه کاشان بوده است.

کلید واژه ها: مدیر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه کاشان افتتاح طرح های عمرانی استخر تربیت بدنی مجموعه آبی آینه