برگزاری آزمون آزفا برای دانشجویان عراقی دانشگاه کاشان

۲۸ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۵ کد : ۲۲۱۹۰ اخبار دانشگاه

آزمون آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان (آزفا) دانشگاه کاشان برای دانشجویان عراقی مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای این دانشگاه برگزار شد.

مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی و سرپرست مرکز آموزش زبان فارسی (آزفا) دانشگاه کاشان گفت: این  آزمون  با حضور 864 دانشجوی عراقی در سه سطح مقدماتی، یک و دو برگزار شد.

خانم دکتر فاطمه سادات طاهری بیان کرد: دانشجویان خارجی دانشگاه کاشان تاکنون 280 ساعت (60 ساعت مقدماتی، 100 ساعت سطح یک و 120 ساعت سطح دو) در کلاس های آموزش زبان فارسی این مرکز زیر نظر استادان برجستۀ آموزش زبان فارسی آموزش دیدند و پس از گذراندن این دوره ها در آزمون­ های مرتبط شرکت کردند.

وی افزود: دانشجویان پس از موفقیت در آزمون­ های سطوح مقدماتی و سه ­گانۀ زبان فارسی این دانشگاه، برای فراغت از تحصیل لازم است در آزمون بسندگی زبان فارسی (سامفا) شرکت کنند.

مرکز آزمون آرفا دانشگاه کاشان در سال 1401 تاسیس و به کار خود ادامه می ­دهد.

کلید واژه ها: آزمون آزفا دانشگاه کاشان آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبان