کسب عنوان قهرمانی انفرادی و نایب قهرمانی تیمی ورزشکار دانشگاه کاشان در المپیاد همگانی دانشجویان کشور

۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۰ کد : ۲۲۱۸۴ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: در ششمین المپیاد همگانی دانشجویان کشور، "محمد حسین رضازاده" دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه کاشان در مسابقات دوچرخه سواری عنوان قهرمانی انفرادی و نایب قهرمانی تیمی را کسب کرد.

محمد رمضانی علوی افزود: مسابقات دوچرخه سواری در بخش تایم تریل المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه اراک از تاریخ ۲۲ تا ۲۶ تیرماه با حضور ۵۵ شرکت کننده از ۲۲ دانشگاه برگزار شد که در پایان محمد حسین رضازاده دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه کاشان با رکورد ۴ دقیقه و ۴۶ ثانیه مقام اول را کسب کرد.

وی خاطر نشان کرد: در بخش تیمی نیز دانشگاه کاشان با امتیاز ۱۰۰ پس از دانشگاه علمی کاربردی اراک به مقام نایب قهرمانی دست یافت و دانشگاه فردوسی مشهد با ۹۵ امتیاز مقام سوم شد.

شایان ذکر است که پس از پایان مسابقات رئیس انجمن دوچرخه سواری وزارت علوم از دعوت شدن دوچرخه سوار کاشانی به تیم ملی دوچرخه سواری دانشجویان و راهیابی به تیم دانشجویی در مسابقات لیگ برتر خبر داد.

کلید واژه ها: قهرمانان ورزشی دانشگاه کاشان المپیاد ورزشی دانشجویان دوچرخه سواری