کسب رتبه دوم دانشگاه کاشان در انتشار با کیفیت ترین مقالات در بین دانشگاه های جامع در رتبه بندی تایمز ۲۰۲۳

۰۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۲ کد : ۲۲۱۱۳ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی  دانشگاه کاشان  گفت: دانشگاه کاشان در رتبه بندی تایمز 2023  رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی، رتبه دوم انتشار باکیفیت ترین مقالات توسط اساتید و پژوهشگران را در بین دانشگاه های جامع کسب کرد.
دکتر مهدی شبانی  افزود: بر این اساس دانشگاه کاشان  در بین دانشگاه های جامع کشور، پس از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، بیشترین میزان امتیاز در بخش «استناد» یعنی 76/3 را در سنجه های ارزیابی داراست.
وی خاطر نشان کرد: رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی «مؤسسۀ آموزش عالی تایمز»، مؤسسه‌های پیشرو آسیا را در پنج زمینۀ آموزش (با وزن 25 درصد)، چشم‌انداز جهانی (با وزن 5/7 درصد)، پژوهش (با وزن 30 درصد)، استنادها (با وزن 30 درصد)، و درآمدهای صنعتی (با وزن 5/7 درصد)؛ بر پایۀ 13 سنجۀ کمی ارزیابی می‌کند.
دکتر شبانی خاطر نشان کرد: بر اساس این رتبه بندی، دانشگاه کاشان به همراه دانشگاه تهران، با کسب امتیاز 41، رتبه ی 20 ملی و 157 آسیایی را به خود اختصاص داده است. همچنین در بین دانشگاه های جامع کشور، بعد از دانشگاه تبریز، در جایگاه دوم قرار دارد.
«مؤسسه آموزش عالی تایمز» در ویرایش 2023 خود که در سال 2023 میلادی منتشر شده،  نام 928 مؤسسه از 36 کشور گوناگون آسیا را در فهرست پایانی خود آورده و نام 65 مؤسسه ی ایرانی را در سیاهه ی مؤسسه های برتر آسیا منتشر کرده است.

کلید واژه ها: رتبه بندی دانشگاه ها نظام رتبه بندی تایمز دانشگاه کاشان