ارتقاء نشریه بین‌المللی ریاضی‌شیمی دانشگاه کاشان به رتبه Q۲ در اسکوپوس

۰۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۰ کد : ۲۲۰۸۷ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

مدیر کتابخانه مرکزی، تأمین منابع علمی و انتشارات دانشگاه کاشان گفت: نشریه علمی

Iranian Journal of Mathematical Chemistry دانشگاه کاشان در پایگاه استنادی اسکوپوس به رتبه   Q2 ارتقاء یافت.

دکتر احمدی زاده  افزود:  تاکنون 41 شماره این نشریه علمی به صورت آنلاین و 21 شماره نیز به صورت کاغذی منتشر شده است.

وی تعداد مقالات علمی ارائه شده در این نشریه، کیفیت مقالات، ارجاعات، انتشار به موقع، نمایه سازی در پایگاه های اطلاعات علمی، سایت و نرم افزار استاندارد را از جمله عوامل ارتقاء این نشریه عنوان کرد.

وی با بیان اینکه نشریه ریاضی شیمی از سال 2010  تا 2017 به صورت دو فصل نامه منتشر می شده است افزود: از سال 2017 به بعد این نشریه، به صورت فصل نامه منتشر می‌شود.

همچنین با تلاش‌های بی‌وقفه‌ی سردبیر سابق این نشریه، مرحوم پروفسور سید علیرضا اشرفی، نشریه ریاضی شیمی ایران دانشگاه کاشان در سال 1394 نیز موفق به نمایه شدن در لیست اولیه نشریات ISI شد و در همان سال از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان ژورنال دوم نشریات کشور در رشته شیمی انتخاب شد. هم اکنون دکتر عباس سعادتمندی عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان سردبیری این نشریه را بر عهده دارند.

کلید واژه ها: پایگاه استنادی اسکوپوس دانشگاه کاشان معاونت پژوهشی و ارتباطات علمی