راهیابی دانشجویان دانشگاه کاشان به آخرین مرحله انتخابی تیم ملی دانشجویی برای اعزام به مسابقات جهانی

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۸ کد : ۲۲۰۰۳ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از راهیابی "علی رضایی" دانشجوی دانشگاه کاشان در رشته تیراندازی و محمد حسن رحیم زاده و یونس صادقی در رشته فوتسال به اردوی تیم ملی دانشجویان کشور جهت حضور در سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان خبر داد.

رمضانی علوی خاطر نشان کرد:  علی رضایی با ثبت رکورد ۶۲۵.۳ در جایگاه دوم مسابقات انتخابی تیم ملی تیراندازی دانشجویان قرار گرفت و موفق گردید به اردوی تیم ملی دعوت شود.

وی خاطر نشان کرد: آقایان محمد حسن رحیم زاده و یونس صادقی با پشت سر گذاشتن اردوهای مقدماتی تیم ملی دانشجویان به مرحله نهایی اردو دعوت شده اند.
وی افزود: سی و یکمین دوره یونیورسیاد تابستانی دانشجویان جهان 6 لغایت 17 مرداد ماه سال آینده در شهرچنگدو کشور چین برگزار می‌شود.

همچنین مدیر تربیت بدنی عنوان کرد: یکی از سیاست های این مدیریت حمایت از دانشجویان نخبه ورزشی بویژه ورزشکاران نخبه بومی  منطقه کاشان در دوره های کارشناسی و تحصیلات تکمیلی می باشد و تدوین آیین نامه حمایت از دانشجویان نخبه ورزشی به پایان رسیده است.

کلید واژه ها: تربیت بدنی دانشگاه کاشان