دانشگاه کاشان قهرمان مسابقات همگانی والیبال و بسکتبال منطقه ۶ ورزش کشور

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۶ کد : ۲۱۹۹۹ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از اعزام 39 دانشجوی دختر و پسر این دانشگاه به چهارمین دوره مسابقات ورزش همگانی منطقه 6 کشور خبر داد.
محمد رمضانی علوی افزود: در این دوره از مسابقات که به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار گردید 20 دانشجوی دختر و 19 دانشجوی پسر در رشته های والیبال چهار نفره، بسکتبال سه نفره، طناب زنی، آمادگی جسمانی، دارت و شطرنج اعزام شدند.
وی خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری این مسابقات  حضور دانشجویان غیر فعال در ورزش قهرمانی می باشد تا به توسعه فعالیت های ورزشی در بین دانشجویان پرداخته شود.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان اظهار داشت: در مرحله اول و در سطح دانشگاه مسابقات همگانی با شرکت 499 دانشجوی پسر و دختر برگزار گردید که برترین ها به مسابقات منطقه 6 اعزام شدند.
رمضانی علوی افزود: در این دوره از مسابقات در بخش پسران، دانشجویان در مسابقات والیبال چهار نفره و بسکتبال سه نفره، به مقام اول  و در رشته آمادگی جسمانی، دارت و طناب زنی مقام دوم و در رشته شطرنج  مقام سوم را کسب کردند.

وی خاطرنشان کرد: در بخش دختران، دانشجویان در رشته آمادگی جسمانی و بسکتبال سه نفره به مقام دوم دست یافتند.

کلید واژه ها: مسابقات ورزشی دانشگاه کاشان