مدیریت ارتباط با جامعه دانشگاه کاشان برگزار کرد؛

بازدید دانشجویان دانشگاه کاشان از مجلس شورای اسلامی

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۴ کد : ۲۱۹۶۴ اخبار دانشگاه

دانشجویان دختر دانشکده علوم انسانی وحقوق دانشگاه کاشان روز هشتم خرداد ماه جاری از مجلس شورای اسلامی بازدید کردند.

این بازدید به همت مدیریت ارتباط با جامعه دانشگاه کاشان با همکاری دانشکده علوم انسانی و حقوق، انجمن علمی حقوق و واحد انجمن‌های علمی مدیریت فرهنگی دانشگاه به منظور حضور در صحن علنی مجلس و آشنایی دانشجویان با فرایند قانون‌گذاری انجام شد.

بازدید از موزه مجلس جهت آشنایی با سیر تحولات موثر بر قانون‌گذاری در ایران، عملکرد مجلس پیش از انقلاب در گذر زمان و تحولات مجلس در ادوار پیش از انقلاب از دیگر برنامه های این سفر یک روز دانشجویان بود.

در این سفر که 23 نفر  از دانشجویان دختر رشته حقوق و مدیریت دانشگاه حضور داشتند با همراهی آقای سید سعید سید بهشتی از همکاران مدیریت ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه انجام شد.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان ارتباط با جامعه مجلس شورای اسلامی