تشکیل نخستین جلسه دوره جدید هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه کاشان

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۹ کد : ۲۱۹۰۶ اخبار دانشگاه

نخستین جلسه دوره جدید هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه کاشان روز پنج شنبه 28 اردیبهشت ماه 1402 با حضور رئیس دانشگاه و با شرکت اعضای جدید تشکیل شد.

در این جلسه، ضمن ارائه گزارش عملکرد یکساله بنیاد حامیان، سیاستگذاری بنیاد برای سال 1402 تشریح شد.

بررسی وضعیت صندوق قرض‌الحسنه دانشجویی فاطمه‌الزهرا«س»، بررسی و تصویب آیین نامه مالی و معاملاتی بنیاد، بررسی فرایند همکاری بنیاد با مراکز آموزش عالی منطقه کاشان و بررسی ساختار و تشکیلات بنیاد حامیان از دیگر دستورکارهای این نشست بود. در این جلسه با تصویب اساس‌نامه جدید و آیین نامه مالی و معاملاتی، مقرر شد مجمع عمومی بنیاد در سال جاری تشکیل و نسبت به تقویت فعالیت‌ها اقدام شود.

شایان ذکر است هیأت مدیره جدید شامل این افراد می‌باشند:

علی محمد الماسی(مدیرعامل) ، دکتر حمیدرضا فهیمی‌تبار (رئیس هیأت مدیره)، دکتر عباس کتابی، حاج محمد کتابچی، حاج جواد شبانی، حاج مهدی کتابچی، حاج احمد فتاحی، زهرا کتابچی، اعظم افضلی، مسعود ابریشمی و دکتر محسن ایرانی اعضای هیأت مدیره و دکتر مهدی محمدزاده و حمیدرضا طاهرزاده بازرس‌

کلید واژه ها: بنیاد حامیان دانشگاه کاشان دانشگاه کاشان بنیاد خیرین ستاد توسعه