پیام ریاست دانشگاه به مناسبت بزرگداشت روز معلّم

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۴ کد : ۲۱۷۹۰ اخبار دانشگاه

به نام او که جان داد و فکرت آموخت

هرکس دانشمندی را گرامی بدارد، بی‌گمان پروردگارش را گرامی داشته است. امام علی (ع)
خداوند دانایی بخش از روح خود در وجود انسان دمید و آدمیان را به دانش و خرد بر دیگر آفریده های خویش برتری  بخشید. از همین روست که عرصه علم و اندیشه و معرفت، عرصه آگاهی و بالندگیست و تعلیم و تربیت، سنتی الهی است. اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره استاد فیلسوف عالیقدر شهید مرتضی مطهری، ایام بزرگداشت مقام معلم را به همه معلمان و اساتیدی که در ایام تحصیل از محضرشان علم و اخلاق آموخته ام و به همه همکاران دانشمند و فرهیخته ام در دانشگاه کاشان صمیمانه تبریک عرض می کنم. با نهایت احترام قدردان همراهی، فداکاری و عشق و ایثار شما استادان گرامی نسبت به فرزندان و آینده سازان این سرزمین در دانشگاه کاشان هستم. با کمال فروتنی دست یکایک اساتید گرامی را برای پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه کاشان به گرمی می فشارم و از خداوند بزرگ سلامتی و بهروزی روز افزون شما تلاشگران عرصه فرزانگی و دانایی را خواستارم.

دکتر عباس کتابی

رئیس دانشگاه کاشان