انتشار کتاب «نکات ویژه در شیمی آلی پیشرفته به انضمام تحلیل و بررسی مسائل» اثر عضو هیات علمی دانشگاه کاشان

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۱:۳۴ کد : ۲۱۷۶۳ اخبار دانشگاه

کتاب «نکات ویژه در شیمی آلی پیشرفته به انضمام تحلیل و بررسی مسائل» اثر  دکتر جواد صفایی قمی، عضو هیات علمی دانشکده شیمی و دکتر پوریا بابایی منتشر شد.
این کتاب در دو جلد (جلد اول334 صفحه و جلد دوم 300 صفحه)  با شماره فروست 690 توسط انتشارات دانشگاه کاشان منتشر شده است.
مدیر کتابخانه مرکزی، تأمین منابع علمی و انتشارات دانشگاه کاشان گفت: کتاب حاضر مشتمل بر 10 فصل است که در فصل نخست آن، تشکیل پیوند شیمیایی و ساختار مولکولی مورد بررسی قرار گرفته است.
دکتر احمدی زاده افزود: شیمی فضایی، صورت‎بندی و فضا گزینی (فصل دوم)، اثرات ساختاری بر پایداری و واکنش‎پذیری (فصل سوم)، جایگزینی هسته‎دوستی (فصل چهارم)، افزایش قطبی و واکنشهای حذفی (فصل پنجم)، کربانیون‎ها و هسته ‎دوست‎های کربنی دیگر (فصل ششم)، واکنشهای افزایشی، تراکمی و جانشینی ترکیب‎های کربونیل (فصل هفتم)، خاصیت آروماتیک (فصل هشتم)، جایگزینی آروماتیک (فصل نهم) و واکنش ‎های هم‎زمان پریسیکلیک (فصل دهم) از دیگر مباحثی است که در این کتاب مورد بررسی قرار گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: کتاب «نکات ویژه در شیمی آلی پیشرفته به انضمام تحلیل و بررسی مسائل» می‌تواند توسط اساتید و دانشجویان دوره ‎های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته شیمی در درس‌های مربوطه مورد استفاده قرار گیرد. علاقمندان می‎توانند جهت خرید کتاب به سامانه انتشارات دانشگاه کاشان به آدرس https://pub.kashanu.ac.ir مراجعه فرمایند.

کلید واژه ها: انتشار کتاب دانشگاه کاشان کتاب شیمی