پیام تسلیت رییس دانشگاه کاشان به مناسبت شهادت آیت‌الله عباسعلی سلیمانی

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۸ کد : ۲۱۷۶۱ اخبار دانشگاه

انا لله و انا الیه راجعون
شهادت عالم ربانی آیت‌الله عباسعلی سلیمانی نماینده سابق ولی فقیه و امام جمعه سابق کاشان موجب تأثر و تألم فراوان شد. اینجانب توفیق داشتم در مدت حضورشان در شهر دارالمومنین از محضرشان علم و اخلاق بیاموزم و شاهد ارتباط صمیمی مردمی و سلوک اجتماعی و خدمات شایسته ایشان در منطقه کاشان و توجه و عنایت ویژه ایشان به دانشگاه و دانشگاهیان باشم.
بدون تردید، زحمات بی‌دریغ و خدمات ارزندة آن عالِم مجاهد در مسیر خدمت به مکتب اهل‌بیت (ع) و پیروی صادقانه از اوامر ولایت، طی سالیان متمادی از جمله حَسنات کارنامة پُر بار آن فقید گرامی در دوران خدمتشان به نظام جمهوری اسلامیست. اینجانب این ضایعه تاسف بار را به عموم مردم مومن و عزیز  و همه ارادتمندان ایشان و مخصوصا به خاندان محترم و بازماندگان آن مرحوم تسلیت و تعزیت عرض می کنم و علو درجات ملکوتی را برای ایشان از خداوند متعال مسالت می نمایم. خوشا به سعادت این عالم خدوم و ربانی  که با جایگاه شهادت از این دیار فانی عروج نمودند.

کلید واژه ها: پیام تسلیت رییس دانشگاه کاشان دانشگاه کاشان آیت الله سلیمانی