بازدید وزیر علوم از غرفه دستاوردهای دانشگاه کاشان در نخستین جشنواره جذب دانشجویان بین الملل ایران دانشگاه تربیت مدرس

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۰:۲۱ کد : ۲۱۵۲۱ اخبار دانشگاه

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به همراه  دکتر داداش پور رئیس سازمان امور دانشجویان از غرفه دانشگاه کاشان در نخستین جشنواره جذب دانشجویان بین الملل ایران که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد بازدید کردند.

جشنواره جذب دانشجویان بین‌الملل با هدف گفتمان سازی در حوزه جذب دانشجویان بین‌المللی، معرفی ظرفیت‌های آموزش عالی کشور جهت تحصیل، ایجاد موازنه در جریان مهاجرت‌های علمی دانشجویی و شبکه‌سازی برای گسترش زیست بوم کنش‌گران جذب دانشجویان بین‌المللی  در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد.

در این جشنواره دانشگاه کاشان آخرین دستاوردها و محصولات فناورانه خود را برای بازدید ارائه کرده است.

این جشنواره فرصتی برای مشارکت فعال دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشگاه‌های سراسر کشور است تا با درک عمیق‌تر نسبت به موضوع جذب دانشجویان بین‌المللی، معرفی مزیت‌ها، عرضه دستاوردهای خود و افزایش همکاری میان فعالان حوزه جذب دانشجویان بین‌المللی، مسیر کسب جایگاه واقعی نظام آموزش عالی در سطح بین الملل و تحقق مرجعیت علمی بیش از گذشته فراهم شود.

اولین جشنواره جذب دانشجویان بین المللی تا 16 اسفند ماه 1401 به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس ادامه دارد.

کلید واژه ها: بین الملل دانشگاه کاشان تربیت مدرس