در پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت روز احسان و نیکوکاری عنوان شد؛

دانشگاه کاشان با مشارکت‌ واقفان نیک‌اندیش رتبه نخست در جذب حمایت‌های مردمی در بین دانشگاه‌ها دارد

۱۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۰:۱۲ کد : ۲۱۵۰۷ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

طوبی لمن احسن الی العباد و تزود للمعاد
خوشا به حال آن که به بندگان خدا نیکی کند و برای آخرت خود زاد و توشه برگیرد. امام علی (ع)
نیکوکاری و مهرورزی همواره در آموزه‌های دینی، ادبی و فرهنگی مهم  و ارزشمند بوده است، آن‌چنان که فرهنگ یاری‌گری در میان ایرانیان از پیشینه‌ای طولانی برخوردار شده و تاریخ مؤید آن است که انسان‌های خردورز و مومنان راستین، روش زندگی و منش خود را به ویژگی دست گیری و گره گشایی، آراسته ساخته اند.
 خرسندیم که دانشگاه کاشان نیز از سال ۱۳۸۷ تاکنون با بهره‌گیری از سنت حسنه وقف و حضور حامیان و نیک‌اندیشان  به جذب نیکوکاری در حوزه علم و فناوری پرداخته و با مشارکت‌ این گرامیان در فعالیت‌های اثربخش به رتبه نخست در جذب حمایت‌های مردمی و خیرین در میان دانشگاه‌های کشور دست یافته است.  اینجانب ضمن گرامیداشت روز احسان و نیکوکاری، این روز را به تمام حامیان و خیرین نیک اندیش به ویژه حامیان دانشگاه کاشان تبریک می‌گویم و از خداوند بزرگ سربلندی و بهروزی این عزیزان را خواستارم.

دکتر عباس کتابی

رئیس دانشگاه کاشان

کلید واژه ها: پیام رئیس دانشگاه کاشان احسان و نیکوکاری بنیاد حامیان سنت حسنه وقف خیرین