اخبار هیأت ممیزه اسفند ۱۴۰۱ دانشگاه کاشان

۱۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۲:۰۸ کد : ۲۱۵۰۱ اخبار دانشگاه اخبار هیئت ممیزه

به نام خدا
در نهمین نشست از دوره هشتم هیأت ممیزه مورخ 1401/12/11 دانشگاه کاشان موارد ذیل مطرح و تصویب شد.
1-  موافقت با ارتقای مرتبه از استادیاری به دانشیاری خانم دکتر فاطمه پناهی عضو هیأت علمی محترم گروه بیابان زدائی، دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین.
2-  موافقت با ارتقای مرتبه از استادیاری به دانشیاری آقای دکتر حسین ایمانیان عضو هیأت علمی محترم گروه زبان و ادبیات عربی، دانشکده ادبیات و زبان های خارجی.
3- موافقت با ارتقای مرتبه از استادیاری به دانشیاری آقای دکتر یونس غلامی عضو هیأت علمی محترم گروه جغرافیا و گردشگری، دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین.
با کمال مسرت این توفیق مبارک را به همکاران محترم تبریک عرض نموده و کامیابی‌های روز افزون جامعه دانشگاهی را از خداوند منان خواهانیم.
همچنین در این نشست از زحمات یکساله اعضای هیات ممیزه  که نقش مهمی در بررسی پرونده ارتقای اعضای هیات علمی و بهبود کیفی فعالیتهای فرهنگی، آموزشی، پژوهش و اجرایی دانشگاه دارند، تقدیر بعمل آمد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

کلید واژه ها: هیات ممیزه دانشگاه کاشان