اولین شتابدهنده تخصصی مدیریت، علوم مالی و کارآفرینی دانشگاه کاشان تشکیل می شود

۱۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۲:۲۹ کد : ۲۱۴۹۸ اخبار دانشگاه

رئیس دانشکده علوم مالی، مدیریت و کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: در راستای حمایت تخصصی از هسته‌ها و استارت آپ‌های دانشجویی نشست مشترکی با مرکز نوآوری و تجاری سازی و هلدینگ بین‌المللی نوآوری لاندا برگزار گردید.
دکتر علی فرهادیان افزود: در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر پیرامون اهمیت حمایت از هسته ها و استارت آپ های دانشجویی در مسائل ایده پردازی، توسعه بین الملل، آموزش و شبکه سازی، مشاوره و منتورینگ، تحلیل بازار و تحلیل فناوری و بازاریابی  و ... با توجه به شرایط موجود در کسب و کار ها، مقرر شد تا با ایجاد اولین مرکز شتابدهنده در دانشگاه کاشان در مرتفع نمودن موانع رشد کسب و کارهای دانشجویی سهیم باشیم،

لذا مرکز شتابدهنده فن‌آوری‌های نو از کلیه متقاضیان برای همکاری دعوت به عمل می آورد، دانشجویان جهت آشنایی با اهداف مرکز می توانید به دفتر مرکز واقع در ساختمان انرژی؛ مرکز تجاری سازی ، اتاق ۱۹ مراجعه کنند.

کلید واژه ها: کارآفرینی دانشگاه کاشان استارت آپ