بازدید گروه ارزیاب جهانی صنایع دستی یونسکو از کارگاه‌های صنایع دستی پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان

۰۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۰:۲۵ کد : ۲۱۴۳۲ اخبار دانشگاه

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان گفت: ارزیاب های جهانی صنایع دستی یونسکو از کارگاه های بافندگی، قالیبافی، زری بافی پارک علم و فن آوری دانشگاه کاشان بازدید کردند.
دکتر فرجی افزود: در این بازید ارزیاب های جهانی صنایع دستی یونسکو از نزدیک از روند تولید و چگونگی بافت  در کارگاه های قالیبافی، بافندگی زری بافی و فرش اسلیمی پارک علم و فن‌آوری قرار گرفتند.
همچنین در این بازدید مهندس قشقایی از اعضای گروه فرش دانشگاه، آثار و دست بافته های نمد و گلیم خود را به این گروه ارزیاب صنایع دستی یونسکو ارائه و توضیحاتی را در این خصوص ارائه کردند.
بازدید کارگاه سفالگری پارک علم و فناوری از دیگر برنامه های گروه ارزیاب جهانی صنایع دستی یونسکو از پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان بود.
کارشناسان سازمان جهانی یونسکو در راستای بررسی شاخص های صنعت نساجی کاشان برای معرفی و‌ انتخاب شهر جهانی نساجی  سنتی به مدت دو‌ روز از مجموعه ها و‌ کارگاه های سنتی کاشان بازدید می کنند.

کلید واژه ها: پارک علم و فناوری ارزیاب های جهانی صنایع دستی یونسکو دانشگاه کاشان