اعزام ۲۰۰ دانشجوی دانشگاه کاشان به مشهد مقدس

۰۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۰:۰۸ کد : ۲۱۴۳۱ اخبار دانشگاه

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: 200 دانشجوی این دانشگاه در قالب دو کاروان دانشجویی دختر و پسر به وسیله ۶ دستگاه اتوبوس به مشهد مقدس اعزام شدند.
علیرضا پوران  افزود: 60 دانشجوی پسر این دانشگاه از 8 تا 12 بهمن و 140 دانشجوی دختر هم از 11 تا 16 بهمن ماه امسال، در این اردوی زیارتی سیاحتی شرکت کردند.
وی زیارت جمعی دانشجویان از بارگاه ملکوتی ثامن الحجج علیه السلام، شرکت در برنامه های دارالهدایه و برنامه‌های فرهنگی آستان مقدس و حضور در پارک ملت و بازدید آسایشگاه جانبازان قطع نخاعی را از جمله برنامه های این سفر معنوی تفریحی عنوان کرد و افزود: همچنین  برای دانشجویان  در این اردو برنامه های متنوع دیگر شامل بازدید از موزه  و حرم گشت و  کارگاه آموزشی، جلسات پرسش و پاسخ، نشست های فرهنگی برگزار شد.
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان تقویت روحیه اعتقادی، دینی و مذهبی و ایجاد روحیه نشاط و شادابی را از اهداف این  اردوی زیارتی عنوان و اظهار امیدواری کرد: تا با برگزاری این برنامه های فرهنگی، حس امید، امیدآفرینی و انگیزه آفرینی در سطح دانشجویان، تقویت و گسترش یابد .

کلید واژه ها: اردوی مشهد دانشگاه کاشان