دانشگاه کاشان پیشتاز انتشار بیشترین مقالات در معتبرترین نشریات بین المللی در بین دانشگاه های جامع کشور بر اساس گزارش ISC

۱۹ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۰ کد : ۲۱۲۰۲ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

مدیر کتابخانه مرکزی، تأمین منابع علمی و انتشارات دانشگاه کاشان گفت: بر اساس گزارش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در دیماه سال جاری، به لحاظ شاخص متوسط ضریب تأثیر (MIF)، دانشگاه کاشان موفق به کسب رتبه اول در میان دانشگاه‎های جامع و رتبه چهارم در میان کل دانشگاه های کشور گردیده است.
دکتر احمدی زاده با بیان اینکه به همت اعضای هیئت علمی دانشگاه کاشان، بیشترین تعداد مقالات منتشر شده در معتبرترین نشریات بین المللی، به این دانشگاه اختصاص یافته است، ضمن تبریک این موفقیت به اساتید، ابراز داشت: دانشگاه کاشان در سایر شاخص‎های گزارش شده از سوی ISC نیز موفقیت‎آمیز عمل کرده است.
وی خاطر نشان کرد: دانشگاه کاشان در شاخص های  تعداد کل مقالات، رتبه 11؛ مجموع مقالات در ضریب تأثیر نشریه، رتبه 9 و سرانه مقالات اعضای هیئت علمی، رتبه 3 را کسب کرده است.
دکتر احمدی زاده افزود: همچنین دانشگاه کاشان در شاخص مجموع مقالات در ضریب تأثیر به نسبت اعضای هیئت علمی؛ رتبه 2؛ سرانه مقالات دانشجویان تحصیلات تکمیلی؛ رتبه 2 و در شاخص  نسبت مجموع مقالات در ضریب تأثیر به نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی؛ رتبه 2 را در میان دانشگاه‎های جامع کشور کسب کرده است.

کلید واژه ها: نشریات بین المللی دانشگاه کاشان رتبه بندی نشریات