جلسه مشترک معاونان پژوهشی و مدیران حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه کاشان و دانشگاه یزد

۱۱ دی ۱۴۰۱ | ۲۱:۴۰ کد : ۲۱۱۵۹ اخبار دانشگاه

جلسه مشترک معاونان پژوهشی و مدیران حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه های کاشان و یزد در دانشگاه کاشان برگزار شد.

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: در این جلسه در خصوص همکاری‌های مشترک بین دو دانشگاه و انتقال تجربیات درحوزه پژوهشی بحث و تبادل نظر شد.
دکتر مهدی شبانی،  شیوه اختصاص گرنت به فعالیت‌های پژوهشی، بسترسازی به منظور  مشارکت اعضای هیئت علمی در طرح های پژوهشی به منظور حل مسائل و مشکلات جامعه و صنعت را از محورهای این نشست عنوان کرد و افزود: در این نشست همچنین تفاهم‌نامه همکاری بین آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه یزد به امضا رسید.
وی خاطر نشان کرد: از مفاد این تفاهم‌نامه می‌توان به همکاری طرفین در خصوص ارائه خدمات آزمایشگاهی متقابل با تخفیف ۱۰ درصد برای اعضای هیات علمی و دانشجویان  دو دانشگاه اشاره کرد.
در پایان مدیران حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه یزد از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان بازدید کردند.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان معاون پژوهشی و ارتباطات علمی نشست مشترک