انتشار شماره ۲۸ مجله علمی حدیث پژوهی دانشگاه کاشان

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۱ کد : ۲۱۱۱۹ اخبار دانشگاه

بیست و هشتمین شماره مجله علمی - پژوهشی حدیث پژوهی پاییز و زمستان 1401 به صورت الکترونیکی و چاپی منتشر شد.
مدیر کتابخانه مرکزی، تأمین منابع علمی و انتشارات دانشگاه کاشان گفت: در این شماره از نشریه 12 مقاله علمی از محققان و پژوهشگران به چاپ رسیده است
دکتر احمدی زاده افزود: واکاوی روایت نبوی «آدم و رؤیت نام پیامبر خاتم بر عرش» و اعتبارسنجی آن در منابع فریقین ، نقد انگاره ادراج زهری در حدیث فدک ، تجزیه و تحلیل اسناد تفسیر منسوب به امام حسن عسکری، شبکۀ مضامین مرتبط با ولایت امام علی(ع) مبتنی بر تحلیل مضمون احادیث کتاب کفایة الاثر  وتحلیل انتقادی رویکرد موتسکی در برخورد با منابع اسلامی مطالعۀ موردی: روایات سریۀ قتل ابن‌ابی‌الحقیق از جمله موضوعات ارائه شده در این شماره از نشریه است.
وی ، بازپژوهشی در تضعیف حمّاد بن‌ عیسی از سوی اهل ‌سنت، واکاوی روایت «الْفَارُّ مِنَ الطَّاعُونِ، کَالْفَارِّ مِنَ الزَّحْفِ، وَالصَّابِرُ فِیهِ لَهُ أَجْرُ شَهِیدٍ» در جوامع روایی اهل سنت، تحلیل انتقادی روش فقه‌الحدیثی سیوطی در تنویر الحوالک، نقش وفود و هیئت‌های اعزامی عصر رسول الله (ص) در نشر سنت و حدیث نبوی، بررسی و نقد تحلیلی سند، منبع و دلالت روایات مدح و ذم جریان تصوف بر اساس آموزه‌های علوم حدیث و بررسی سندی و دلالی روایت "رَحِمَ‏ اللَّهُ‏ عَبْداً أَحْیا أَمْرَنَا"  را از دیگر موضوعات ارائه شده در این شماره از مجله عنوان کرد.
حدیث پژوهی در پایگاه‌های  magiran,  noormags,  SID,  ISC،  google scholar نمایه می شود.
این مجله در سال 1400 در سامانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه الف را کسب کرد.
این مجله به آدرس http://s-hadith.kashanu.ac.ir/index.php?&slct_pg_id=38&sid=1&slc_lang=fa قابل دسترس همگان است.

دکتر محسن قاسم پور مدیر مسئول و دکتر سید رضا مؤدب سردبیری این نشریه علمی پژوهشی را بر عهده دارند.

کلید واژه ها: مجله علمی پژوهشی دانشگاه کاشان