تمدید مهلت ارسال چکیده و اصل مقالات اولین همایش ملی نوآوری در علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه کاشان

۱۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۸ کد : ۲۱۰۵۶ اخبار دانشگاه

رئیس همایش ملی نوآوری در علوم انسانی و اجتماعی  از تمدید مهلت ارسال چکیده و اصل مقالات به این همایش خبر داد.
دکتر محسن نیازی مهلت ارسال چکیده مقالات را تا 25 آذرماه و ارسال اصل مقالات را تا 15 دیماه سال جاری عنوان کرد و افزود: از زمان فراخوان برگزاری این همایش تاکنون حدود 60 اثر به این همایش ارسال شده است.
وی کلیات نوآوری اجتماعی در علوم انسانی و اجتماعی، نوآوری علوم انسانی و اجتماعی و تحول در علوم انسانی، زیست بوم، مراکز علمی، آموزشی و دانشگاهی، روش‌های نوین تحقیق و تحلیل داده‌ها، تجاری سازی، دانشگاه‌های نسل چهارم و پنجم، توسعه و فرصت‌ها و چالش‌های تعامل دانشگاه با صنعت و جامعه  را از جمله محورهای این همایش عنوان کرد و اظهار داشت: این همایش ملی در تاریخ 26 بهمن ماه امسال در دانشگاه کاشان برگزار می شود.
لازم به ذکر است که به منظور افزایش غنای علمی و کیفیت  همایش، مقالات علمی و پژوهشی ارسالی به دبیرخانه همایش، پس از انجام فرایند داوری، در دو مجله علمی - پژوهشی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به چاپ خواهید رسید.

کلید واژه ها: ارتباط دانشگاه با جامعه ارتباط با صنعت دانشگاه کاشان