کسب رتبه نخست دانشگاه کاشان در میان دانشگاه‌های جامع کشور در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۳

۳۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۸ کد : ۲۰۷۷۸ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

مدیر پژوهشی دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه کاشان در آخرین رتبه بندی تایمز 2023 رتبه نخست را در بین دانشگاه‌ ها جامع کشور کسب کرد.

دکتر سعید سلطانی محمدی  افزود: بر پایه ویرایش جدید رتبه بندی دانشگاه های جهان توسط نظام رتبه بندی تایمز که در اکتبر سال جاری منتشر شده است، دانشگاه کاشان موفق شد برای دومین سال متوالی در بازه رتبه جهانی 600 تا 800 قرار بگیرد.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه کاشان همچنین در مقیاس ملی، موفق شده است  تا رتبه اول در میان دانشگاه های جامع کشور و رتبه  پنجم در میان دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را کسب کند.

دکتر سلطانی محمدی با بیان اینکه این رتبه بندی در قالب پنج معیار آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین‌المللی انجام شده است، افزود: دانشگاه کاشان در معیار آموزش امتیاز 21/4، معیار پژوهش 19/2، استنادات 76/3، درآمد صنعتی 38/4 و چشم انداز بین المللی 22/8 را کسب کرده است.

مدیر پژوهشی دانشگاه کاشان با اشاره به این نکته که کسب این امتیازات حاصل تلاش تک تک همکاران و دانشجویان دانشگاه است، خاطر نشان کرد:  در سال جاری امتیاز دانشگاه در سه معیار  استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین‌المللی نسبت به سال قبل، ارتقاء یافته است.

کلید واژه ها: نظام رتبه بندی تایمز دانشگاه کاشان